Περιφέρεια Αττικής: Στο πλευρό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

0
468
Ακολουθήστε μας στα social media

Περιφέρεια Αττικής: Στο πλευρό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Περιφέρεια Αττικής:Τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τη διαθεσιμότητα της Περιφέρειας Αττικής για άμεση συνδρομή σε οτιδήποτε χρειαστεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξέφρασε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε με τον περιφερειάρχη Στερεάς ΕλλάδαςΦάνη Σπανό.
Ο κ. Πατούλης εξέφρασε τη λύπη του για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και τόνισε ότι υπάρχει η πρόθεση και η δυνατότητα άμεσης βοήθειας και η αποστολή κλιμακίου της Πολιτικής Προστασίας στη δοκιμαζόμενη περιοχή, εφόσον αυτό ζητηθεί.
Τέλος, τόνισε ότι η ετοιμότητα, η συνεργασία και η αλληλεγγύη αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για την αντιμετώπιση ανάλογων καταστάσεων.
Perifereia Attikis: Sto plevro tis Perifereias Stereas Elladas
Perifereia Attikis: Sto plevro tis Perifereias Stereas Elladas
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com