Πεντέλη: Πολιτισμός με ασφάλεια και επιτήρηση

0
203

Πεντέλη: Πολιτισμός με ασφάλεια και επιτήρηση

Πεντέλη:Ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει ένα λιτό πολιτιστικό καλοκαίρι αποκλειστικά σε ανοικτούς χώρους εντελώς διαφορετικό από άλλες χρονιές.
Στόχος είναι η πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων με γνώμονα την προστασία όλων, αλλά και την ενίσχυση του πολιτιστικού ιδεώδους.   Οι εκδηλώσεις θα είναι αισθητά λιγότερες από άλλες χρονιές και προσαρμοσμένες στα δεδομένα που έχουν προκύψει με βάση τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού για την προστασία των πολιτών από τον Sars Covid – 19.
Penteli: Politismos me asfaleia kai epitirisi
Penteli: Politismos me asfaleia kai epitirisi
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, δρώμενα και εκπλήξεις, αποκλειστικά σε ανοικτούς χώρους, με ειδική μέριμνα εφαρμογής αυστηρών μέτρων για την προστασία καλλιτεχνών, θεατών και εργαζομένων:
  • Περιορισμένος αριθμός θεατών αποκλειστικά με αριθμημένες ονομαστικές προσκλήσεις
  • Προσέλευση και αποχώρηση των θεατών υποχρεωτικά με χρήση μάσκας
  • Θερμομέτρηση και χρήση αντισηπτικού
  • Απολύμανση των χωρών της εκδήλωσης πριν και μετά από αυτήν
  • Τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των θεατών όπως ορίζουν οι σχετικές εγκύκλιοι
  • Προσωπικό ταξιθεσίας και φύλαξης της εκδήλωσης
  • Απαγόρευση μετακινήσεις των θεατών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com