Πάρκο «Στ. Κώτσης»: Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στο αθλητικό τμήμα

0
548
Ακολουθήστε μας στα social media

Πάρκο «Στ. Κώτσης»: Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στο αθλητικό τμήμα

Πάρκο «Στ. Κώτσης»:Η αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών Αγίας Παρασκευής και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Βασίλης Σάρκουλας, ενημερώνουν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανάπλασης του αθλητικού τμήματος του πάρκου «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο «Χρ. Σπυρούδη»).
Για τον λόγο αυτό οι χώροι του γηπέδου και του ελεύθερου χώρου αναψυχής κατοίκων με δεσποζόμενα ζώα θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι αποπεράτωσης των εργασιών.
Parko «St. Kwtsis»: KSekinisan oi ergasies anaplasis sto athlitiko tmima
Parko «St. Kwtsis»: KSekinisan oi ergasies anaplasis sto athlitiko tmima
«Ζητάμε την κατανόηση όλων των συνδημοτών μας και τους παρακαλούμε να μην χρησιμοποιούν τους συγκεκριμένους χώρους, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων, για όσο διάστημα θα διαρκέσουν οι εργασίες ανάπλασης», σημειώνει η αντιδημαρχία.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com