Παπάγου Χολαργού: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση φαρμάκων για τη Βηρυτό

0
216

Παπάγου Χολαργού: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση φαρμάκων για τη Βηρυτό

Παπάγου Χολαργού: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τους πληγέντες στη Βηρυτό, στον Δήμο μας, σε συνεργασία την Περιφέρεια Αττικής, τον ιατρικό σύλλογο Αθηνών και το “Όλοι μαζί μπορούμε” του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.
Παρόντες στη σπουδαία αυτή δράση, ήταν η Πρόξενος της Πρεσβείας του Λιβάνου Rania Abdullah Counselor, η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Γιάννης Κεχρής.
Από την πλευρά του Δήμου μας, παρόντες ήταν ήταν η Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικής Ανάπτυξης και αναπληρώτρια Δημάρχου, Άννα–Μαρία Τσικρικώνη Anna Maria Tsikrikoni και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χολαργού, Βασιλης Σιαμανης.
Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα βοήθειας των συνανθρώπων μας που βιώνουν πραγματικά πολύ δύσκολες στιγμές.
Papagou Xolargoy: Oloklirwthike i sygkentrwsi farmakwn gia ti Viryto
Papagou Xolargoy: Oloklirwthike i sygkentrwsi farmakwn gia ti Viryto
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com