Παιδικοί Σταθμοί: Την Τετάρτη 26/8 οι εγγραφές στο Δήμο Χαλανδρίου

0
402

Παιδικοί Σταθμοί: Την Τετάρτη 26/8 οι εγγραφές στο Δήμο Χαλανδρίου

Παιδικοί Σταθμοί:Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί τις μητέρες οι οποίες έχουν λάβει voucher για την εγγραφή των παιδιών τους (βρεφών και νηπίων ) στους παιδικούς σταθμούς του να προσέλθουν την Τετάρτη 26/8/2020 και ώρες 8.30π.μ. – 2.30μ.μ. για την εγγραφή τους στον Παιδικό Σταθμό όπου έχουν υποβάλει αίτημα.
Παρακαλούνται οι ωφελούμενες να συμβουλευθούν σχετικά τις οδηγίες της ΕΕΤΑΑ.
Τηλεφωνικοί αριθμοί επικοινωνίας της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής (από τις 26/8/2020): 210 6017054-056.
Paidikoi Stathmoi: Tin Tetarti 26/8 oi eggrafes sto Dimo Xalandriou
Paidikoi Stathmoi: Tin Tetarti 26/8 oi eggrafes sto Dimo Xalandriou
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com