Ομάδα βόλεϊ Παπάγου: Ποιες αθλήτριες μένουν και ποιες φεύγουν

0
640
Ακολουθήστε μας στα social media

Ομάδα βόλεϊ Παπάγου: Ποιες αθλήτριες μένουν και ποιες φεύγουν

Ομάδα βόλεϊ Παπάγου:Ολοκληρώθηκε το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, όπου προέκυψαν οι εξής διαφοροποιήσεις σε ό,τι αφορά το δυναμικό των αθλητριών.
Σε σχέση με την περυσινή ομάδα θα παραμείνουν στο δυναμικό του Α.Σ. Παπάγου, αλλά χωρίς να μπορούν να προσφέρουν άμεσα τις αθλητικές τους υπηρεσίες oι παρακάτω αθλήτριες:
  • Ελεάννα Γεωργαντά (1986-πασαδόρος), λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων.
  • Λυδία Βλάγκα, κεντρικός (1992-κεντρικός), λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Με υποσχετική παραχωρήθηκαν οι παρακάτω αθλήτριες:
Omada volei Papagou: Poies athlitries menoun kai poies feygoun
Omada volei Papagou: Poies athlitries menoun kai poies feygoun
  • Αναστασία Εμμανουήλ (2000-λίμπερο), Α.Ο. Παλλήνης.
  • Δήμητρα Κατσούλη (2002-διαγώνιος), Γ.Σ. Γλυκών Νερών.
  • Κατερίνα Βέττα (2002-πασαδόρος), ΠΑΟ Κουκακίου.
Με ελευθέρας παραχωρήθηκε στον ΠΑΟ Κουκακίου η Φαίη Αλεξοπούλου (2001-κεντρικός).
Δεν ανανεώθηκαν οι υποσχετικές των ακόλουθων αθλητριών:
Nεφέλη Μολυβιάτη (2000-κεντρικός/διαγώνιος) από τον ΟΠΕ Χαλκίδας, η οποία θα συνεχίσει στην Α.Ε. Μαγκουφάνας «Αθηνά 2004».
Ναταλία Κουκουλέτα (2003-ακραία), από τον Ο.Φ. Γέρακα, η οποία επέστρεψε στο σωματείο που ανήκει.
«Ευχαριστούμε όλες τις παραπάνω αθλήτριες για τη συνεργασία τους και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία κι ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο» σημειώνει ο Σύλλογος των Βορείων.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com