ΟΚΠΑ Βριλησσίων: Αποχαιρετά τον Ρήγα Κωνσταντινίδη

0
269

ΟΚΠΑ Βριλησσίων: Αποχαιρετά τον Ρήγα Κωνσταντινίδη

ΟΚΠΑ Βριλησσίων:Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων αποχαιρετά το μέλος του Δ.Σ. Ρήγα Κωνσταντινίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.
Ειδικότερα, ο Οργανισμός αναφέρει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα:
«Ένας άνθρωπος που θα μας λείψει για το ήθος του, την αξιοπρέπεια του, την ταπεινότητα του, την ανιδιοτέλεια του, την αρχοντιά του και τα όρια του σε όλα.
»Παραθέτουμε, με πολύ σεβασμό, ένα δείγμα της προσφοράς του στην προληπτική οδοντιατρική, που αφορούσε τα μικρά παιδιά στους παιδικούς δημοτικούς σταθμούς και που απλόχερα και με ζήλο, πρόσφερε μέσα από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα τα σχολικά έτη 2015-2016 και 2017-2018».
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, στις 6 και μισή το απόγευμα, στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου.
OKPA Vrilissiwn: Apoxaireta ton Riga Kwnstantinidi
OKPA Vrilissiwn: Apoxaireta ton Riga Kwnstantinidi
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com