Νέα Ιωνία: Έως τις 27/8 η υποβολή αιτήσεων στη σχολική καθαριότητα

0
580
Ακολουθήστε μας στα social media

Νέα Ιωνία: Έως τις 27/8 η υποβολή αιτήσεων στη σχολική καθαριότητα

Νέα Ιωνία:Η διοίκηση του Δήμου Νέας Ιωνίας γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 52878/22-8-2020 ΚΥΑ, έγινε τροποποίηση στη μοριοδότηση της υπολογιζόμενης εμπειρίας και δίδεται μία μονάδα ανά αίθουσα με ανώτατο όριο τις 17 μονάδες ανά μήνα.
Όσοι από τους υποψήφιους έχουν καταθέσει ήδη αίτηση και έχουν συμπληρώσει στη θέση «Εμπειρία» τους αντίστοιχους μήνες απασχόλησης στη θέση καθαριστών/στριών σχολικών μονάδων στον Δήμο Νέας Ιωνίας, μπορούν να καταθέσουν νέα αίτηση, συμπληρώνοντας τον αριθμό των αιθουσών που τους είχαν ανατεθεί. Στη νέα αίτηση πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία και να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή.
Nea Iwnia: Ews tis 27/8 i ypovoli aitisewn sti sxoliki kathariotita
Nea Iwnia: Ews tis 27/8 i ypovoli aitisewn sti sxoliki kathariotita
Όσοι υποψήφιοι δεν είχαν συμπληρώσει «Εμπειρία» ή η εμπειρία τους δεν είναι σε θέση καθαριστών/στριών σχολικών μονάδων στον Δήμο Νέας Ιωνίας, δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν νέα αίτηση.
Η αρμόδια υπηρεσία, για να μοριοδοτήσει και να κατατάξει τους υποψήφιους, θα ζητήσει τις ανάλογες βεβαιώσεις από τις Σχολικές Επιτροπές, οπότε σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν καταθέσει νέα αίτηση, θα μοριοδοτηθεί σύμφωνα με τη βεβαίωση για τον αριθμό των αιθουσών που θα χορηγηθούν από τις Σχολικές Επιτροπές.
Τέλος, η διοίκηση ενημερώνει ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων παρατείνεται έως την Πέμπτη 27/8/2020 και ώρα 23:59 και η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται μόνον ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: prokirixeis@neaionia.gr.
ΑίτησηDownload
ΠαράρτημαDownload
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com