Μεταμόρφωση: Κατά της κοπής δύο αιωνόβιων πεύκων

0
457
Ακολουθήστε μας στα social media

Μεταμόρφωση: Κατά της κοπής δύο αιωνόβιων πεύκων

Μεταμόρφωση:Ο επικεφαλής του συνδυασμού Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη, Γιάννης Δελής, σημειώνει ότι «η παράταξη μας είναι πάντα κατά της κοπής δένδρων, εκτός εάν είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία», ενώ προσθέτει ότι «θεωρούμε λάθος την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την κοπή των δύο αιωνόβιων πεύκων επί της οδού Ηρακλείου».
Στη συνέχεια της ανακοίνωσης ο κ. Δελής αναφέρει ότι «επί της δημαρχίας Μιλτιάδη Καρπέτα, που είχε απασχολήσει το ίδιο θέμα, καταφέραμε να μην κοπούν τα εν λόγω πεύκα και προτείναμε λύσεις για την μεταφορά τους προς αποφυγή ατυχημάτων, λόγω της διαμόρφωσης του δρόμου και των πεζοδρομίων».
Metamorfwsi: Kata tis kopis dyo aiwnoviwn peykwn
Metamorfwsi: Kata tis kopis dyo aiwnoviwn peykwn
Τέλος, ο επικεφαλής της παράταξης Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη επισημαίνει:
«Ελπίζω η δημοτική αρχή να διορθώσει το λάθος της και να φυτευθούν νέα δένδρα, που θα αποδώσουν το οξυγόνο που χάσαμε από τα κομμένα πεύκα».
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com