Μενάνδρεια 2020: «Οι μούσες που αγάπησα» κάνουν πρεμιέρα

0
587
Ακολουθήστε μας στα social media

Μενάνδρεια 2020: «Οι μούσες που αγάπησα» κάνουν πρεμιέρα

Μενάνδρεια 2020:Στην Κηφισιά η πανελλήνια πρεμιέρα για τη θεατρική παράσταση «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ – Οι μούσες που αγάπησα» σε σκηνοθεσία και πρωταγωνιστικό ρόλο του ξεχωριστού καλλιτέχνη Γρηγόρη Βαλτινού, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων Μενάνδρεια 2020. Μέσα από τους λάμποντες Παλαμικούς στίχους ο Γρηγόρης Βαλτινός συνομιλεί με τις «μούσες» του ποιητή που σφράγισε με το ποιητικό και πεζογραφικό του έργο τη νεότερη ελληνική λογοτεχνία, σημειώνει η διοίκηση.
Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, στον χαιρετισμό του για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, αναφέρει πως στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας ο Πολιτισμός αποτελεί το απάνεμο λιμάνι της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας. «Στον Δήμο Κηφισιάς παρά τα αυστηρά μέτρα όλα τα προγράμματα Πολιτισμού έγιναν και γίνονται σύμφωνα με τους νέους κανόνες, που οφείλουμε όλοι μας να ακολουθήσουμε», προσθέτει.
Menandreia 2020: «Oi moyses pou agapisa» kanoun premiera
Menandreia 2020: «Oi moyses pou agapisa» kanoun premiera
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις Μενάνδρεια 2020 ξεκινούν την Παρασκευή 28 Αυγούστου στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, με το θρυλικό συγκρότημα των ’60s Charms. Το ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς εναρμονισμένο πλήρως στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών εξ αιτίας της πανδημίας της Covid-19, για την προστασία της δημόσιας υγείας, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών και των καλλιτεχνών, προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των Μενανδρείων 2020.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com