Λυκόβρυση Πεύκη: Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση στο προαύλιο του Ειδικού Σχολείου

0
604
Ακολουθήστε μας στα social media

Λυκόβρυση Πεύκη: Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση στο προαύλιο του Ειδικού Σχολείου

Λυκόβρυση Πεύκη:Τα έργα αναπλάσεων προαυλίων σχολικών χώρων συνεχίζονται στον Δήμο Λυκόβρυσης –Πεύκης. Άλλο ένα εκπαιδευτήριο της πόλης του οποίου το προαύλιο αλλάζει όψη είναι το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης – Πεύκης. Και αυτό το σχολείο εντάχθηκε στο έργο του Δήμου για τις αναπλάσεις των προαυλίων σχολικών συγκροτημάτων συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και ίδιους πόρους.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Άλλο ένα προαύλιο σχολείου άλλαξε όψη με την ανακατασκευή ανοικτού αθλητικού γηπέδου καλαθοσφαίρισης. Και μάλιστα ένα σχολείο, το οποίο επιτελεί εξαιρετικό έργο, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρηκόων, που καλύπτει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Συνεχίζουμε δυναμικά με έργα, αξιοποιώντας κάθε συνεργασία και πηγή χρηματοδότησης».
Lykovrysi Peyki: Oloklirwthike i anaplasi sto proaylio tou Eidikoy Sxoleiou
Lykovrysi Peyki: Oloklirwthike i anaplasi sto proaylio tou Eidikoy Sxoleiou
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com