ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ»

0
367

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ»

Τον φορμαρισμένο Προμηθέα αντιμετωπίζει το προσεχές Σάββατο (17/11, 15.45) ο Χολαργός στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» και ο Άρης Λυκογιάννης δουλεύει πολύ με τους παίκτες του, προκειμένου να «αναχαιτίσει» τα «όπλα» του αντιπάλου.

Οι Πατρινοί όπως έδειξε και το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι τους με τη Λιθουανική Νεπτούνας, όπου κέρδισαν εκτός έδρας στο πλαίσιο των υποχρεώσεων τους στο Basketball Champions League είναι σε ανοδική πορεία.

«Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με τρομερή ποιότητα, τρομερό ρόστερ και δείχνει να έχει πάρα πολύ καλή χημεία τη δεδομένη στιγμή» εξηγεί ο τεχνικός του Χολαργού Άρης Λυκογιάννης και συνεχίζει: «Η ψυχολογία της είναι στο καλύτερο σημείο και σε συνδυασμό με τις προσωπικότητες που υπάρχουν δημιουργεί ένα μείγμα που είναι πολύ δυνατό και αυτό αποτυπώνεται στο παρκέ με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ειδικά στο Basketball Champions League».

Ο Χολαργός με την βοήθεια του κόσμου που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο θέλει να αξιοποιήσει τον… έκτο παίκτη του προκειμένου να φτάσει στη νίκη. «Εμείς παίζουμε στο γήπεδο μας, περιμένουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας και να μας στηρίξει, θα κάνουμε την προσπάθεια μας παίζοντας δυναμικά και με ενέργεια και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει» συμπληρώνει ο Άρης Λυκογιάννης.