Κώστας Αλιβάνογλου: Φίλοι και γνωστοί είπαν το τελευταίο αντίο

0
258

Κώστας Αλιβάνογλου: Φίλοι και γνωστοί είπαν το τελευταίο αντίο

Κώστας Αλιβάνογλου: Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 φίλοι και γνωστοί στον Κώστα Αλιβάνογλου στο κοιμητήριο Χολαργού.

Ο Κώστας Αλιβάνογλου έφυγε από την ζωή το Σάββατο 18 Ιουλίου, σε ηλικία 82 ετών, γνωστός σε όλους κρεοπώλης που από την δεκαετία του 60 είχε κρεοπωλείο στον Χολαργό και εξακολουθεί να έχει κρεοπωλείο τα τελευταία χρόνια στην 17ης Νοεμβρίου. Αγαπητός σε όλους, ένας πολύ καλός άνθρωπος έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων… Όλοι τον γνώριζαν και μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν. Πολύ αγαπητός αυτό φάνηκε και στην κηδεία του σήμερα που παρά τα μέσα Ιουλίου είχε πάρα πολύ κόσμο.

Στεφάνι για τον αγαπημένο τους συνάδελφο υπήρχε από το Σωματείο Κρεοπωλών οι Ταξιάρχες καθώς και από τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο.

Αντί για στεφάνι η οικογένεια είχε βάλει κουτί που τα χρήματα θα δωριστούν στο Χαμόγελο που παιδιού.

Ζωή σε εσάς

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com