Κρήτη: Πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι λόγω επιβάτη

0
254

Κρήτη: Πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι λόγω επιβάτη

Κρήτη:Στο λιμάνι του Ηρακλείου επέστρεψε πλοίο μόλις ελάχιστα λεπτά αφού απέπλευσε.

Πρόκειται για το πλοίο Festos Palace των Μινωικών Γραμμών το οποίο αναχώρησε στις 10:00 από το λιμάνι του Ηρακλείου με προορισμό τον Πειραιά, στο πλαίσιο ημερήσιου δρομολογίου.

Εξαιτίας όμως επιβάτη που χρήζει άμεσα ιατρικής φροντίδας, ο καπετάνιος του πλοίου ενημέρωσε το Λιμεναρχείο ότι επιστρέφει στο λιμάνι προκειμένου να αποβιβαστεί ο ασθενής, σύμφωνα με το δημοσίευμα του ekriti.gr.

Ο άνδρας παρουσίασε οφθαλμολογικό πρόβλημα και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το πλοίο, αμέσως μετά την αποβίβαση του επιβάτη, θα αναχωρήσει ξανά για το λιμάνι του Πειραιά.
Kriti: Ploio epestrepse sto limani logw epivati
Kriti: Ploio epestrepse sto limani logw epivati

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com