Κορωνοϊός: Έπεσαν τα πρώτα δεκαχίλιαρα σε Ρόδο και Χανιά

0
128

Κορωνοϊός: Έπεσαν τα πρώτα δεκαχίλιαρα σε Ρόδο και Χανιά

Κορωνοϊός:Στα Χανιά και τη Ρόδο επιβλήθηκαν-ήδη από την πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου- τα πρώτα πρόστιμα ύψους 10.000 ευρώ για παράβαση του ειδικού ωραρίου για τον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, στα Χανιά εντοπίστηκε επιχείρηση μπαρ να είναι σε πλήρη λειτουργία και να σερβίρει σε πελάτες γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Στο μπαρ επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για τρεις ημέρες.
Korwnoios: Epesan ta prwta dekaxiliara se Rodo kai Xania
Korwnoios: Epesan ta prwta dekaxiliara se Rodo kai Xania
Σύμφωνα με πληροφορίες του 12vima.grσε έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στη Ρόδο, κατάστημα εστίασης στην Κρεμαστή ήταν ανοιχτό στις 00:20 με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για τρεις ημέρες.
Υπενθυμίζεται πως εάν η ίδια επιχείρηση παραβιάσει την απόφαση για δεύτερη φορά τότε επιβάλλεται η αναστολή λειτουργίας της για 20 ημέρες.
Πηγή: reader.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com