Κοινωνικό Παντοπωλείο: Προσφέρθηκαν 300 κιλά ζυμαρικών

0
452
Ακολουθήστε μας στα social media

Κοινωνικό Παντοπωλείο: Προσφέρθηκαν 300 κιλά ζυμαρικών

Κοινωνικό Παντοπωλείο:Τριακόσια κιλά ζυμαρικά προσφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.
Η προσφορά πραγματοποιήθηκε από επιχειρηματία φίλο του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά. Ο δωρητής επιθυμεί για μία ακόμη φορά να διατηρήσει την ανωνυμία του και τηρώντας την υπόσχεσή του,εξακολουθεί να προσφέρει στον Δήμο νωπά και τυποποιημένα τρόφιμα.
Koinwniko Pantopwleio: Prosferthikan 300 kila zymarikwn
Koinwniko Pantopwleio: Prosferthikan 300 kila zymarikwn
Ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και επισήμανε ότι «είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μια συνεχής εισροή τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από συνανθρώπους μας, που βασικό τους μέλημα είναι η στήριξη των εμπερίστατων συνδημοτών μας μέσω των κοινωνικών δομών του Δήμου».
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com