Κερατσίνι πτώμα Πειραιάς: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε στη θαλάσσια

0
133
Κερατσίνι πτώμα Πειραιάς: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε στη θαλάσσια
Κερατσίνι πτώμα Πειραιάς: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε στη θαλάσσια
διαφήμιση

Κερατσίνι πτώμα Πειραιάς: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε στη θαλάσσια

Κερατσίνι πτώμα Πειραιάς: Το πτώμα ενός άνδρα, περίπου 65 χρονών, εντοπίστηκε από το Λιμενικό Σώμα το πρωί της Πέμπτης 15 Αυγούστου στη Θαλάσσια περιοχή «Καρβουνόσκαλα» στον Λιμένα Κερατσινίου.

Ο άνδρας, άγνωστων στοιχείων, είχε ύψος 1,70 εκ., με λευκή κόμη και γένια, ενώ φορούσε μια μπλε φόρμα εργασίας. Η σωρός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν.

Προανάκριση διενεργεί το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ έχει ήδη παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

"<yoastmark

Το Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ μέσα σε σύγχρονες ξενοδοχειακές και ιατροτεχνολογικές εγκαταστάσεις αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες παροχής τριτοβάθμιας περίθαλψης όχι μόνο για την περιοχή της Δυτικής Αττικής αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Για τη Διοίκηση, το Επιστημονικό και το λοιπό προσωπικό η πλήρωση των προσδοκιών των πολιτών αποτελεί καθημερινή δέσμευση

Το νοσοκομείο κτίσθηκε σε οικόπεδο του Στρατοπέδου Χαϊδαρίου (ΚΕΔΒ), το οποίο είχε μέγεθος 105.647 τ.μ. Αποφασίσθηκε να παραχωρηθεί το 1990, από τον τότε Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ι. Βαρβιτσιώτη. Η παραχώρηση έγινε τελικά το 1994 με τα εξής δικαιολογητικά: παραχωρητήρια ΑΒΚ 2530 και 2532 ΚΕΔ/8-9-94, Υπουργικό έγγραφο με αριθμ. Πρωτ. Ε1/1245 (η θέση κρίθηκε ως κατάλληλη και από μελέτη του ΑΣΔΑ). Η πρώτη ένταξη σε Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης (ΚΠΣ) έγινε το 1993 (υπουργία Δ. Σιούφα). Με την υπ’ αριθμ. Υ4α/οικ.2565/Φ.14/133/16-3-93 Υπουργική Απόφαση ανατέθηκε στην κατασκευαστική εταιρεία νοσηλευτικών μονάδων του δημοσίου (ΔΕΠΑΝΟΜ) η διαδικασία μελέτης, κατασκευής, προμήθειας και εγκατάστασης του ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.