ΚΑΠΗ: Με ένα καλοκαιρινό παραμύθι εύχονται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

0
1035

ΚΑΠΗ: Με ένα καλοκαιρινό παραμύθι εύχονται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΚΑΠΗ:Μπορεί τα ΚΑΠΗ, τα στέκια των ηλικιωμένων, να παραμένουν κλειστά λόγω κορονοιού, τα μέλη τους ωστόσο στο Δήμο Κηφισιάς είναι όλο αυτό το χρονικό διάστημα ενεργά και διαδικτυακά δραστήρια!
Ένας από τους λόγους που τα παιδιά λατρεύουν τις γιαγιάδες και τους παππούδες, είναι επειδή βρίσκουν τον χρόνο να τους διαβάζουν παραμύθια. Η Δέσποινα Βανταλή συνταξιούχος εκπαιδευτικός και μέλος των ΚΑΠΗ αφηγείται διαδικτυακά ένα παραμύθι. Πρόκειται για το  «Ένα ψάρι που δεν ήξερε να κολυμπάει» της Λύδας Βαρβαρούση που αγαπούν τα παιδιά και συνδέεται με τη θάλασσα και το καλοκαίρι.
KAPI: Me ena kalokairino paramythi eyxontai KALO KALOKAIRI
KAPI: Me ena kalokairino paramythi eyxontai KALO KALOKAIRI
Με τον τρόπο αυτό τα μέλη των ΚΑΠΗ επέλεξαν να ευχηθούν στα εγγόνια τους και σε όλα τα παιδιά, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, με πολλά θαλασσινά μπάνια!
Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Νίνα Ασπασία Βλάχου, η Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Μαίρη Κανελλοπούλου και οι εργαζόμενοι των ΚΑΠΗ έχουν οργανώσει καθόλην την διάρκεια που οι φιλόξενοι χώροι των ΚΑΠΗ του Δήμου μας παραμένουν κλειστοί, μια σειρά προτύπων διαδικτυακών δράσεων.
Μπορείτε να δείτε το σχετικό video https://www.facebook.com/kifissia.gr/videos/332048347959933
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com