Ηράκλειο: Ξεκινά και Πάλι η Διάθεση Βιβλίων από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

0
517
Ακολουθήστε μας στα social media

Ηράκλειο: Ξεκινά και Πάλι η Διάθεση Βιβλίων από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ηράκλειο:Μια από τις πιο ωραίες συντροφιές του καλοκαιριού είναι ένα βιβλίο. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ξεκινά και πάλι να δανείζει βιβλία μέσω παράδοσης – παραλαβής μετά τη νέα προσαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση του covid-19. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει γίνει κράτηση του βιβλίου είτε ηλεκτρονικά μέσω mail στο library@iraklio.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2102826276, αφού πρώτα έχει διασταυρωθεί η διαθεσιμότητα του τίτλου στην ειδική πλατφόρμα libiraklioattikis.openabekt.gr.
Ακολούθως οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται από το προσωπικό για τη διαθεσιμότητα του υλικού και προσέρχονται στη βιβλιοθήκη για την παραλαβή του. Η παραλαβή των κρατήσεων  θα γίνεται στην είσοδο της Βιβλιοθήκης από Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00 με 14.00.
Irakleio: KSekina kai Pali i Diathesi Vivliwn apo ti Dimotiki Vivliothiki
Irakleio: KSekina kai Pali i Diathesi Vivliwn apo ti Dimotiki Vivliothiki
Για την παραλαβή και δανεισμό των κρατήσεων επιτρέπεται[ η προσέλευση ενός μόνο αναγνώστη ανά φορά στην είσοδο της βιβλιοθήκης, έχοντας την κάρτα μέλους του. Για τον δανεισμό χρειάζεται η κάρτα μέλους. Εάν κάποιος δεν διαθέτει ή κάνει αίτηση για νέα εγγραφή, τότε θα χρειαστεί πρώτα να εκδοθεί η κάρτα του.
Η διάρκεια δανεισμού των βιβλίων θα είναι 30 ημέρες. Τα βιβλία που επιστρέφονται θα δανείζονται ξανά μόνο αφού περάσουν 72 ώρες από την στιγμή της επιστροφής, χρόνος εύλογος για να εξασφαλιστεί η μη επιβίωση του ιού σε τυχόν επαφή του με το βιβλίο.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τους προσαρμοσμένους κανονισμούς δανεισμού βιβλίων από την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ΕΔΩ