Ηλίας Αποστολόπουλος: Συγχαίρει τους Εθελοντές δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού

0
567
Ακολουθήστε μας στα social media

Ηλίας Αποστολόπουλος: Συγχαίρει τους Εθελοντές δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού

Ηλίας Αποστολόπουλος: Επίσκεψη στο Πυροφυλάκειο της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού-ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ, είχε την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020. Ο δήμαρχος Παπάγου- Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος ευχαρίστησε από καρδιάς τους εθελοντές κάνωντας την εξής δήλωση.
Όσα «μπράβο» και όσα «ευχαριστώ» και να πούμε είναι λίγα μπροστά στην προσφορά των ανθρώπων που στελεχώνουν την εθελοντική ομάδα του δήμου μας και συνεισφέρουν το χρόνο τους, προκειμένου να προστατέψουν τον Υμηττό μας.
Τους είμαστε ευγνώμονες.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως είναι Εθελοντές και είναι στο δαποφυλάκειο Παπάγου – Χολαργού 24ώρες το 24ώρο όλο το καλοκαίρι για να προστατεύουν τον Υμηττό μας την ώρα που όλοι εμείς είμαστε σε διακοπές η έχουμε άδεια. Το μπράβο είναι λίγο …

Μην μένεις Θεατής. Γίνε και εσύ Εθελοντής μπορείς.

Ηλίας Αποστολόπουλος: Συγχαίρει τους Εθελοντές δασοπροστασίας Παπάγου - Χολαργού
Ηλίας Αποστολόπουλος: Συγχαίρει τους Εθελοντές δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com