Γυμνάσιο–Λύκειο Παπάγου: Έτοιμο το κλειστό γυμναστήριο

0
426

Γυμνάσιο–Λύκειο Παπάγου: Έτοιμο το κλειστό γυμναστήριο

Γυμνάσιο–Λύκειο Παπάγου:Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου – Λυκείου Παπάγου, ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος σημειώνει:
«Έτοιμο το κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου – Λυκείου Παπάγου να δεχτεί τα παιδιά των σχολείων μας, τα παιδιά της πόλης μας.
»Τοποθετήθηκε ξύλινο δάπεδο, κατασκευάστηκε χώρος ιατρείου και γραφείου διαιτητών, τοποθετήθηκαν νέοι πάγκοι, αναβαθμίστηκαν τα αποδυτήρια και αντικαταστάθηκαν όλοι οι προβολείς με τύπου led.
»Συνεχίζουμε με έργα να κάνουμε την πόλη μας κάθε μέρα καλύτερη».
Gymnasio–Lykeio Papagou: Etoimo to kleisto gymnastirio
Gymnasio–Lykeio Papagou: Etoimo to kleisto gymnastirio
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com