Γιώργος Πολύδωρας: Ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού

0
1601
Γιώργος Πολύδωρας Ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου - Χολαργού
Γιώργος Πολύδωρας Ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου - Χολαργού
Ακολουθήστε μας στα social media

Γιώργος Πολύδωρας: Ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού

Γιώργος Πολύδωρας: Mε 24 Ψήφους εκλέχτηκε ο Γιώργος Πολύδωρας ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού την Κυριακή 1 Αυγούστου 2019. Ο Γιώργος Πολύδωρας θα πρέπει να αναφέρουμε πως ήταν ο μόνος που πήρε 24 ψήφους δίνοντας του την δυνατότητα να γίνει Γραμματέας.

Η θέση του Γραμματέα βέβαια είναι μια από τις πιο δύσκολες θέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ασχέτως αν δεν φαίνεται πως τα έξω τόσο πολύ η δουλειά που κάνει. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ψήφισαν 31 άτομα εκ τον οποίον οι 24 υπέρ του κ. Πολύδωρα και 4 λευκά ενώ 3 ψήφισαν άκυρα.

Γιώργος Πολύδωρας Ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου - Χολαργού
Γιώργος Πολύδωρας Ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού
Στην θέση αυτή ήταν ο Μιχάλης Τράκας.

Δείτε την ψηφοφορία και τα αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.