Φιλοθέη Ψυχικό: Καθαρισμοί των κάδων στον δήμο

0
149

Φιλοθέη Ψυχικό: Καθαρισμοί των κάδων στον δήμο

Φιλοθέη Ψυχικό:Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού πλένει και απολυμαίνει όλους τους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης και στις 3 Κοινότητες του Προαστίου. Το συγκεκριμένο έργο διαρκεί 15 ημέρες και μόλις ολοκληρωθεί ξαναρχίζει από την αρχή, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού.
Η Υπηρεσία Καθαριότητας φροντίζει συνεχώς, ώστε να εξασφαλίσει την υγιεινή του Προαστίου και να εξαφανίσει τις δυσάρεστες οσμές.
Εφιστούμε την προσοχή στους δημότες – ειδικά τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες- να πετάνε τα απορρίμματά τους σε σακούλες καλά κλεισμένες, μέσα στους κάδους, ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να επιτύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.
Filothei PSyxiko: Katharismoi twn kadwn ston dimo
Filothei PSyxiko: Katharismoi twn kadwn ston dimo
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com