Φιλοθέη: Η «Αΐφελ» σε βραδιά στήριξης της Αντικαρκινικής Εταιρείας

Υπαίθριος κινηματογράφος με κενές θέσεις και φωτισμένη οθόνη

Μια κινηματογραφική βραδιά με σκοπό τη στήριξη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διοργανώνεται τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026 στο Cine Φιλοθέη. Στις 21:00 θα προβληθεί η ταινία «Αΐφελ», με το εισιτήριο να έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Υπαίθριος κινηματογράφος με κενές θέσεις και φωτισμένη οθόνη

Κινηματογράφος με κοινωνικό σκοπό

Η δράση εντάσσεται στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Φιλοθέης–Ψυχικού και συνδυάζει την ψυχαγωγία με την κοινωνική προσφορά. Η διοργάνωση στηρίζει το Παράρτημα Φιλοθέης–Ψυχικού της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο Cine Φιλοθέη, στην Πλατεία Δροσοπούλου. Η ώρα έναρξης είναι 21:00, ενώ η τιμή εισόδου των 10 ευρώ αφορά τη συγκεκριμένη φιλανθρωπική βραδιά.

Η ταινία της βραδιάς

Η επιλογή του προγράμματος είναι η ταινία «Αΐφελ». Η εκδήλωση αποτελεί ξεχωριστό ραντεβού του δημοτικού πολιτιστικού κύκλου που εκτείνεται από τα τέλη Αυγούστου έως τον Σεπτέμβριο σε υπαίθριους χώρους της πόλης.

Δωρεάν μεταφορά κατοίκων

Στην ανακοίνωση προβλέπεται δωρεάν πούλμαν για τη μεταφορά των κατοίκων. Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί στην ίδια ενημέρωση αναλυτικές στάσεις ή ώρες αναχώρησης, επομένως όσοι ενδιαφέρονται χρειάζεται να αναζητήσουν νεότερες οδηγίες του Δήμου πριν από την εκδήλωση.

Η βραδιά δίνει στο κοινό τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μια υπαίθρια προβολή και ταυτόχρονα να ενισχύσει έναν φορέα με δράση στην πρόληψη και την υποστήριξη γύρω από τον καρκίνο.

Για περισσότερες φωτογραφίες, άμεσα και καθημερινά φωτορεπορτάζ επικαιρότητας και όχι μόνο, μπορείτε να επισκεφθείτε το toklik.gr.