Φανερωμένη Χολαργού: Πρόγραμμα εορτασμού ιερού ναού

0
270
Φανερωμένη Χολαργού Πρόγραμμα εορτασμού ιερού ναού
Φανερωμένη Χολαργού Πρόγραμμα εορτασμού ιερού ναού
διαφήμιση

Φανερωμένη Χολαργού: Δείτε το πρόγραμμά εορτασμού στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στον Χολαργό.              

Πέμπτη  22 Αυγούστου 2019

7.00 μ.μ.       Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος

9.15 μ.μ.       Λιτάνευση του Ι. Επιταφίου της Παναγίας  και της Ι. Εικόνας της  Φανερωμένης δια των οδών Φανερωμένης, Λ. Μεσογείων, Πυθαγόρα, Χίου, Βουτσινά

 

Με την επιστροφή από την Ι. Λιτανεία: Ι. Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο

11.00 μ.μ.     Ιερά Αγρυπνία (μέχρι 1.30 π.μ.)

Φανερωμένη Χολαργού Πρόγραμμα εορτασμού ιερού ναού
Φανερωμένη Χολαργού Πρόγραμμα εορτασμού ιερού ναού

Παρασκευή  23 Αυγούστου 2019

7.00 π.μ.       Όρθρος και  Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

7.00 μ.μ.       Πανηγυρικός μεθέορτος  Εσπερινός -μετ’ Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος – και ἡ  Ι. Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο

 

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή.

Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία. Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια. Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!!

Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.