ΕΣΑΜΕΑ: Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

0
432
Ακολουθήστε μας στα social media

ΕΣΑΜΕΑ: Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

ΕΣΑΜΕΑ:Αντιπροσωπεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) φιλοξενεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες ΑμΕΑ να ενημερωθούν για τα δικαιώματα και τις παροχές που μπορούν και πρέπει να διεκδικήσουν.
Η αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στο Κέντρο Κοινότητας (1ος όροφος δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2 και Μαρ. Αντύπα) από τις 10.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι για να υποδεχθεί όσους πολίτες θέλουν να ενημερωθούν ή να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους. Σε περίπτωση αδυναμίας μετακίνησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα στο 2132000265 για να μιλήσουν με την αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας.
ESAMEA: Sto Kentro Koinotitas tou Dimou Irakleiou Attikis
ESAMEA: Sto Kentro Koinotitas tou Dimou Irakleiou Attikis
Η πρωτοβουλία είναι μέρος της δράσης της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», στο πλαίσιο της οποίας η Εθνική Συνομοσπονδία συμβάλλει στην ενημέρωση, στην ευαισθητοποίηση, στη διάχυση της πληροφόρησης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους και στην ενδυνάμωση της αναπηρικής οικογένειας.
Όσοι θέλουν να έρθουν σε επαφή με την ΕΣΑμεΑ οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου, μπορούν να το κάνουν στο τηλέφωνο 2109949837.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com