Ελεγκτικό Συνέδριο: Ο Σ. Σαραούδας την Παρασκευή 14/8

0
829
Ακολουθήστε μας στα social media

Ελεγκτικό Συνέδριο: Ο Σ. Σαραούδας την Παρασκευή 14/8

Ελεγκτικό Συνέδριο:Τι και αν βρισκόμαστε μίαν ημέρα πριν τον Δεκαπενταύγουστο, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, αποδεικνύει ότι για τα ζητήματα της πόλης «δεν υπάρχουν διακοπές».
Ειδικότερα, ο κ. Σαραούδας παρευρέθη, σήμερα 14/8, στο Ελεγκτικό Συνέδριο, σημειώνοντας:
«Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου, ωστόσο υπάρχουν σοβαρές υποθέσεις του Δήμου, οι οποίες απαιτούν την αμέριστη προσοχή μας και μας φέρνουν σήμερα στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Ευχαριστώ τους συνεργάτες, τις υπηρεσίες και φυσικά τους νομικούς μας για τη στήριξή τους».
Elegktiko Synedrio: O S. Saraoydas tin Paraskevi 14/8
Elegktiko Synedrio: O S. Saraoydas tin Paraskevi 14/8
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com