Έκρηξη: Σε πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου με τέσσερις τραυματίες

0
494
Ακολουθήστε μας στα social media

Έκρηξη: Σε πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου με τέσσερις τραυματίες

Έκρηξη:Έκρηξη σημειώθηκε στο πλοίο Blue Horizon στο λιμάνι του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις άνθρωποι – ένας εκ των οποίων σοβαρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη ήταν μικρής ισχύος και σημειώθηκε στο μηχανοστάσιο ενώ στο πλοίο δεν υπήρχαν εκείνη την ώρα επιβάτες.

Η τοπική ιστοσελίδαCretapost.gr αναφέρει πως σοβαρότερα έχει τραυματιστεί ένας 30χρονος.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ήδη ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις.

Ekriksi: Se ploio sto limani tou Irakleiou me tesseris travmaties
Ekriksi: Se ploio sto limani tou Irakleiou me tesseris travmaties
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com