Ειρήνη Βεντουζά: ΄΄Χρήστος Πετράκης- έχει δώσει την ζωή του για τα σχολεία”

0
346

Ειρήνη Βεντουζά: ΄΄Χρήστος Πετράκης- έχει δώσει την ζωή του για τα σχολεία”

Ένα συνάδελφος Δημοτικός Σύμβουλος με αξιοπρέπεια. Από τους λίγους…
Έχει δώσει την ψυχή του για τα σχολεία μας. Αγαπάει τα Σχολεία μας, αγαπάει τα παιδιά μας.

Αυτή η στημένη λάσπη στο πρόσωπό του εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι απαράδεκτη.
Είμαι Δημοτική Σύμβουλος από το 2002 που με εκλέγουν οι συνδημότες μου. Πάντα στις πρώτες σειρές και πάντα με την Δημοτική Αρχή. 2002 – 2014 Δήμαρχος Βασίλης Ξύδης. 2014 – 2019 Ηλίας Αποστολόπουλος. Έχω το δικαίωμα να μιλήσω.

Να μιλήσω για ένα έντιμο άνθρωπο, για ένα έντιμο σύζυγο και πατέρα, για ένα έντιμο συνάδελφο και πάνω από όλα έντιμο Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας επιτροπής των σχολείων του Δήμου μας.


Δήμαρχε μη κάνεις δεκτή την παραίτηση του κυρίου Χρήστου Πετράκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.