ΔΟΥ Κοζάνης: Στη ΜΕΘ δύο από τους τραυματίες της επίθεσης με τσεκούρι

0
373
Ακολουθήστε μας στα social media

ΔΟΥ Κοζάνης: Στη ΜΕΘ δύο από τους τραυματίες της επίθεσης με τσεκούρι

ΔΟΥ Κοζάνης:Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται δύο από τους τρεις τραυματίες της χθεσινής επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Στην επίθεση τραυματίστηκαν συγκεκριμένα τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ, συγκεκριμένα δύο γυναίκες 47 και 67 ετών και ένας 56χρονος.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις υγειονομικές αρχές, η 67χρονη νοσηλεύεται στη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με μηχανική υποστήριξη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά και έγινε εκτίμηση της κατάστασης της από γναθοχειρουργό και τον σ. διευθυντή της οφθαλμολογικής λόγω της βλάβης που υπέστη στο πρόσωπο.

DOU Kozanis: Sti METH dyo apo tous travmaties tis epithesis me tsekoyri
DOU Kozanis: Sti METH dyo apo tous travmaties tis epithesis me tsekoyri

Στη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται και ο 56χρονος, μετά από χειρουργική επέμβαση λόγω κρανίοεγκεφαλικής κάκωσης και τραυματισμού από τέμνον όργανο. Είναι αιμοδυναμικα σταθερός με μηχανική υποστήριξη.

Η 47χρονη είναι σε σταθερή κατασταση και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα κρανίου και ένα θλαστικό τραύμα στην πλάτη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά.

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Κικίλια

Από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των εφοριακών.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την οδύνη του για το περιστατικό και ζήτησε από τον υπουργό Υγείας να μεταφέρει τη συμπαράστασή του στους τραυματίες και τις οικογένειές τους.

Την επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης καταδίκασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ-ΔΟΥ), προκηρύσσοντας παράλληλα πανελλαδική στάση εργασίας για σήμερα, από τις 11:30 π.μ. έως το πέρας του ωραρίου, ως ένδειξη συμπαράστασης «στους συναδέλφους μας που δέχθηκαν δολοφονική επίθεση στον χώρο εργασίας τους».