ΔΟΥ Κοζάνης: Επίθεση με τσεκούρι

0
120

ΔΟΥ Κοζάνης: Επίθεση με τσεκούρι

ΔΟΥ Κοζάνης:Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του 45χρονου δράστη που σκόρπισε τον τρόμο χθες, Πέμπτη 16/7, όταν εξαπέλυσε επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δράστης δεν είχε φορολογικές εκκρεμότητες με τη ΔΟΥ Κοζάνης και το ΑΦΜ του ανήκει σε ΔΟΥ της Αττικής. Προς το παρόν, σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης δεν συνεργάζεται με την αστυνομία και δεν έχει πει το παραμικρό για το τι τον ώθησε στο να κάνει αυτή την επίθεση.

DOU Kozanis: Epithesi me tsekoyri
DOU Kozanis: Epithesi me tsekoyri

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 56χρονος που τραυματίστηκε

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 56χρονος άνδρας που τραυματίστηκε, μαζί με δύο γυναίκες κατά την επίθεση με τσεκούρι. Ο 56χρονος άνδρας έχει σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά κρίσιμη.

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο,τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ, ο 56χρονος φέρει σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Η 66χρονη έχει καταστροφή του δεξιού οφθαλμού, θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, ενώ εξετάζεται από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και οφθαλμιάτρους.

Ελαφρύτερα τραυματισμένη είναι 47χρονη, η οποία φέρει θλαστικά κατάγματα και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

«Σας άρεσε ε;» φώναζε ο δράστης

«Σας άρεσε ε;» φέρεται να έλεγε ο δράστης της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Σύμφωνα πληροφορίες του kozanimedia.gr, ο δράστης μόλις συνελήφθη από τους άντρες της Αστυνομίας επαναλάμβανε τη φράση «Σας άρεσε ε;», ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η επίθεση στους εργαζομένους έγινε στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες είχε προσχεδιάσει την επίθεση, είχε κλείσει ραντεβού στην εφορία και όταν έφτασε στο γραφείο των υπαλλήλων έβγαλε από το σακίδιό του το τσεκούρι και άρχισε να χτυπά αδιακρίτως τους υπαλλήλους.

Υπάλληλος της ΔΟΥ υποστήριξε ότι ο δράστης της επίθεσης πήγαινε συχνά τον τελευταίο καιρό στην εφορία και συνομιλούσε με εργαζόμενους.

Ο δράστης είναι γνωστός στην αστυνομία και είχε συλληφθεί το 2017 για φθορές σε παρκόμετρα.