ΔΟΥ Κοζάνης: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 56χρονου

0
112

ΔΟΥ Κοζάνης: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 56χρονου

ΔΟΥ Κοζάνης:Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει στη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης ο 56χρονος θύμα της επίθεσης με τσεκούρι την περασμένη Πέμπτη μέσα στη ΔΟΥ Κοζάνης, με δράστη 45χρονο. Σύμφωνα με το σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν, νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή, σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο.
Επίσης στη Β’ ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου παραμένει διασωληνωμένη και η 67χρονη τραυματίας από την ίδια επίθεση, η οποία είναι πλέον σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Λόγω σταθεροποίησης της κατάστασής της, σήμερα οδηγήθηκε στο χειρουργείο για αποκατάσταση βλαβών από γναθοχειρουργούς, ΩΡΛ, οφθαλμίατρους και νευροχειρουργούς στο δεξί ημιμόριο του προσώπου της.
DOU Kozanis: Eksairetika krisimi i katastasi tou 56xronou
DOU Kozanis: Eksairetika krisimi i katastasi tou 56xronou
Η τρίτη εκ των τραυματιών στη ΔΟΥ Κοζάνης, η 47χρονη, εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Νευροχειρουργική Κλινική, με βελτιωμένη την κατάσταση της υγείας της.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com