Δήμος Πεντέλης: Φροντίζουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας
Δήμος Πεντέλης:Από την αρχή της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19, ο Δήμος Πεντέλης είναι κοντά στους δημότες, εφαρμόζοντας τα μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών.
Δυστυχώς όμως διαπιστώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει στη χώρα μία αυξανόμενη τάση νέων κρουσμάτων του Covid-19. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξε μία σημαντική χαλάρωση των μέτρων αυτοπροστασίας, που ήδη προκαλεί ένα νέο κύμα της πανδημίας με δυσμενείς επιπτώσεις πρωτίστως στην υγεία των πολιτών.
Στόχος του Δήμου μας είναι η διατήρηση της υγείας των δημοτών μας, που υλοποιείται σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, που είναι επιφορτισμένες και για τη σωστή επιτήρησή τους, ενώ παράλληλα προβαίνει και σε εφαρμογή ίδιων μέτρων προστασίας.
