Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Πρόγραμμα Εορτασμού Ι. Ν. Παναγίας Φανερωμένης

0
1147
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Πρόγραμμα Εορτασμού Ι. Ν. Παναγίας Φανερωμένης

Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Πρόγραμμα Εορτασμού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 18.00: Ι. Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο. 19.30: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος.
Η λιτάνευση του Ι. Επιταφίου της Παναγίας και της Ι. Εικόνας της Φανερωμένης, εντός του Ιερού Ναού. Στη συνέχεια η Ιερά Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου (των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο). 23.00: Ιερά Αγρυπνία (μέχρι 01.30 π.μ.). Κυριακή 23 Αυγούστου 2020 07.00: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. 19.00: Πανηγυρικός μεθέορτιος Εσπερινός -μετ’ Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος – Ι. Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.
Dimos Papagou-Xolargoy: Programma Eortasmoy I. N. Panagias Fanerwmenis
Dimos Papagou-Xolargoy: Programma Eortasmoy I. N. Panagias Fanerwmenis
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com