Δήμο Βριλησσίων: Συγκέντρωση ειδών για τον Λίβανο

0
469

Δήμο Βριλησσίων: Συγκέντρωση ειδών για τον Λίβανο

Δήμο Βριλησσίων:Μετά την καταστροφική κατάσταση στον Λίβανο, η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) Δήμου Βριλησσίων, Βούλα Αρσένη, κατόπιν συνεννόησης με τον δήμαρχο, Ξένο Μανιατογιάννη, ήρθε σε επαφή με την Ελληνική Πρεσβεία στην πληγείσα χώρα, με τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα και τους Γιατρούς του Κόσμου. Η κατάσταση, όπως ενημερώνουν, είναι κάτι παραπάνω από δραματική.
«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτό που συμβαίνει» διεμήνυσαν οι άνθρωποι από την Πρεσβεία, καθώς «ο αριθμός των θυμάτων όλων των ηλικιών δεν σταματά να αυξάνεται, είτε των νεκρών είτε των τραυματιών. Οι ελλείψεις σε όλα τα επίπεδα είναι τεράστιες…».
Dimo Vrilissiwn: Sygkentrwsi eidwn gia ton Livano
Dimo Vrilissiwn: Sygkentrwsi eidwn gia ton Livano
Ως εκ τούτου ο Δήμος Βριλησσίων ξεκινά άμεσα τη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού κάθε είδους, τυποποιημένων προϊόντων διατροφής κάθε είδους, ώστε να ετοιμάσει ανθρωπιστική αποστολή αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας στον Λίβανο.
Λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης, τα πάντα είναι απαραίτητα είτε σε τρόφιμα, είτε σε φάρμακα τονίζουν οι άνθρωποι του Δήμου. Ο ΟΚΠΑ θα παραμείνει ανοικτός και απόγευμα έως τις 20.00 προκειμένου να διευκολυνθεί κάθε συμπολίτης στην προσφορά του.
Συγκέντρωση τροφίμων στη Λ. Πεντέλης 62, 07.30-20.00 και γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com