Διαψεύδει το δημοσίευμα της Αυγής ο Νικήτας Κανάκης για στήριξη του Σύριζα

0
437

Διαψεύδει το δημοσίευμα της Αυγής ο Νικήτας Κανάκης για στήριξη του Σύριζα

Η εφημερίδα Αυγή στης 2 Ιανουαρίου 2019 έκανε την εξής ανάρτησε στο site της και στην εφημερίδα Αυγή.

Ο τίτλος του άρθρου ήταν  Στη μάχη για την αναμέτρηση του Μαΐου. Μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας πάνω στον τίτλο.  Μεταξύ άλλων στους νέους επικεφαλεής αναφέρει και το κ. Κανάκη…

Μάλλον κάποιο λάθος θα έκανε η εφημερίδα και το site… Καλό θα είναι να το αναφέρετε για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις και να γίνει διόρθωση καθώς και να καταργηθεί από το site … Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις …

Δείτε την δήλωση του Νικήτα Κανάκη  με αφορμή το δημοσίευμα …

Με αφορμή δημοσιεύματα που με παρουσιάζουν να έχω λάβει χρίσμα η στήριξη από κόμματα και πιο συγκεκριμένα από το κυβερνητικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την υποψηφιότητα μου για την θέση του Δημάρχου του Δήμου Παπάγου Χολαργού έχω να επαναλάβω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Ουδέποτε ζήτησα και κατά συνέπεια ουδέποτε έλαβα κανενός είδους στήριξη, καμίας μορφής χρίσματος και ούτε προτίθεμαι να ζητήσω ποτέ από κανένα απολύτως κόμμα.

Όπως επίσης δεν επιθυμώ καμία απολύτως κομματική η πολιτική στήριξη είτε τώρα είτε το επόμενο διάστημα. Συνεχίζω πάντα να πιστεύω πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να παραμένει μακριά από την κεντρική εξουσία και σε απόσταση από τις πολιτικές δυνάμεις.

Η υποψηφιότητα μου -όπως ξεκαθάρισα από την πρώτη ημέρα- όχι μόνο παραμένει αυστηρά ανεξάρτητη, μακριά από κόμματα, αλλά αφορά αποκλειστικά δημοτικά ζητήματα της πόλης μας. Απευθύνεται σε δημότες η συλλογικότητες που επιθυμούν, αφήνοντας στην άκρη κομματικές ταυτότητες η πολιτικές προτιμήσεις, να συνεργαστούν σε ένα πρόγραμμα που θα ασχολείται με τα προβλήματα της πόλης μας και θα αναζητά λύσεις και προοπτικές, χωρίς να ενδιαφέρεται να στοιχηθεί πίσω από όποιες κομματικές επιλογές. Όσες προσπάθειες και να καταβάλλονται να μου αποδίδονται ταμπέλες και να επαναλαμβάνονται ανύπαρκτες ειδήσεις, αυτές θα πέφτουν στο κενό, γιατί πολύ απλά θα συνεχίζω να συζητώ με τους πολίτες και να ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για “ πεζά” θέματα, όπως τα πεζοδρόμια, η στάθμευση, η ασφάλεια ή η κοινωνική πολιτική.

Φιλικά

Νικήτας Κανάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού