Διακοπή Ηλεκτροδότησης: Την Παρασκευή 31/7 σε Πεύκη, Μαρούσι και Χολαργό

0
604
Ακολουθήστε μας στα social media

Διακοπή Ηλεκτροδότησης: Την Παρασκευή 31/7 σε Πεύκη, Μαρούσι και Χολαργό

Διακοπή Ηλεκτροδότησης:Διακοπές ηλεκτροδότησης θα έχουμε την Παρασκευή 31/7 στους Δήμους Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αμαρουσίου και Παπάγου – Χολαργού.
Ειδικότερα, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι δεν θα έχουν ρεύμα οι κάτοικοι επί των οδών Υψηλάντου, Ναυμάχων, Π. Φωτίου, Κολοκοτρώνη στην Πεύκη.
Στο Μαρούσι χωρίς ρεύμα θα βρεθούν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το απόγευμα οι κάτοικοι επί των οδών Γερμ. Σχολής, Ελεάτου, Χωματιανού, Ησιόδου, Τρυγαίου, Ιόλης, Χρυσηίδος και Αρτέμιδος.
Diakopi Ilektrodotisis: Tin Paraskevi 31/7 se Peyki, Maroysi kai Xolargo
Diakopi Ilektrodotisis: Tin Paraskevi 31/7 se Peyki, Maroysi kai Xolargo
Τέλος, στον Χολαργό διακοπές ηλεκτροδότησης θα έχουμε από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι στις οδούς Θάλειας, Κορυτσάς, Αναστάσεως, Ξανθίππου, από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στις οδούς Χίου, Βιτάλη και Μενίππου και από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι στις οδούς Αγ. Ιωάννη Θεολόγου, Ασπασίας, Σαρανταπόρου και Πλ. Δημοκρατίας.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com