Διακοπή ρεύματος: Χολαργός λόγο έργων σήμερα 13-8

0
231
Διακοπή ρεύματος: Χολαργός λόγο έργων σήμερα 13-8
Διακοπή ρεύματος: Χολαργός λόγο έργων σήμερα 13-8

Διακοπή ρεύματος: Χωρίς ρεύμα έμειναν σήμερα οι κάτοικοι στην οδό Ι. Θεολόγου , Ελευθερίου Βενιζέλου και Ξανθίππου σήμερα από της 8:00 το πρωί έως της 11:00 σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε δώσει στην δημοσιότητα η ΔΕΔΔΗΕ λόγο των έργων που έγιναν στην περιοχή.

Διακοπή ρεύματος: Αγαπητοί μας πελάτες,

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

"<yoastmark

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Καμία ενημέρωση για διακοπή μέχρι το τέλος Αυγούστου 

Προς το παρόν θα πρέπει να αναφέρουμε πως δεν υπάρχει άλλη ενημερωμένη διακοπή ρεύματος μέχρι το τέλος Αυγούστου σε καμία από τις περιοχές του Χολαργού -Παπάγου – Αγίας Παρασκευής και Χαλανδρίου. Εφ’ όσον υπάρχει κάποια άλλη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε άμεσα για να γνωρίζετε και εσείς και να έχετε κανονίσει τις δουλειές σας.τ ι ς π ρ ώ τ ε ς τ ο υ δ η λ ώ σ ε ι