Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη 26 Αυγούστου 2026, σε δρόμους της Κηφισιάς, του Αμαρουσίου, του Παλαιού Ψυχικού και του Χαλανδρίου. Οι εργασίες αρχίζουν στις 08:00, ενώ ανάλογα με την περιοχή η επαναφορά της παροχής προγραμματίζεται από τις 12:00 έως τις 16:00.

Κηφισιά: Διακοπή από τις 08:00 έως τις 12:00
Στην Κηφισιά η διακοπή έχει προγραμματιστεί για το τετράωρο 08:00–12:00. Επηρεάζονται τμήματα των οδών Αύρας, Μπακογιάννη και Γούναρη.
Κάτοικοι και επαγγελματίες των συγκεκριμένων δρόμων είναι χρήσιμο να ολοκληρώσουν έγκαιρα εργασίες που απαιτούν ηλεκτρική ενέργεια και να προστατεύσουν ευαίσθητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό πριν από την έναρξη της διακοπής.
Μαρούσι και Παλαιό Ψυχικό έως τις 16:00
Στο Μαρούσι η διακοπή προβλέπεται από τις 08:00 έως τις 16:00 και αφορά την οδό Μανταμάδου, καθώς και τμήμα της Μυτιλήνης έως την Κουντουριώτου.
Στο Παλαιό Ψυχικό το ίδιο ωράριο, 08:00–16:00, αφορά σημεία στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 68 και στην οδό Σολωμού, στους αριθμούς 13 έως 19. Επειδή το χρονικό διάστημα είναι μεγαλύτερο, νοικοκυριά και επιχειρήσεις χρειάζεται να υπολογίσουν την πιθανή επίδραση σε ανελκυστήρες, συστήματα ασφαλείας, τηλεργασία και εξοπλισμό ψύξης.
Δύο διαφορετικά χρονικά παράθυρα στο Χαλάνδρι
Στο Χαλάνδρι προβλέπονται δύο επιμέρους διακοπές. Η πρώτη θα ισχύσει από τις 08:00 έως τις 12:00 σε τμήματα των οδών Αποστολοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου και Αρκαδίου.
Η δεύτερη έχει οριστεί από τις 11:00 έως τις 15:00 και αφορά τις οδούς Ορέστη Μακρή, Πάρνηθος, Θεσπρωτίας, Κηφισού και Μαντινείας. Οι κάτοικοι πρέπει να ελέγχουν το ακριβές τμήμα της οδού τους στον επίσημο προγραμματισμό, καθώς μια ανακοίνωση διακοπής δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επηρεάζεται ολόκληρος ο δρόμος.
Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
- Να αποσυνδέσουν, όπου χρειάζεται, ευαίσθητες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές πριν από τη διακοπή.
- Να αποφεύγουν την άσκοπη χρήση ανελκυστήρων κοντά στην ώρα έναρξης των εργασιών.
- Να διατηρούν κλειστές τις πόρτες ψυγείων και καταψυκτών, ώστε να περιοριστεί η απώλεια ψύξης.
- Να θεωρούν ότι οι αγωγοί του δικτύου βρίσκονται υπό τάση σε όλη τη διάρκεια του προγραμματισμένου διαστήματος, ακόμη και αν το ρεύμα επανέλθει προσωρινά νωρίτερα.
Τα ωράρια αποτελούν τον ανακοινωμένο σχεδιασμό των τεχνικών εργασιών και μπορεί να συντομευθούν αν οι παρεμβάσεις ολοκληρωθούν νωρίτερα. Για λόγους ασφάλειας, οι πολίτες δεν πρέπει να πλησιάζουν σημεία εργασιών ή στοιχεία του δικτύου και οφείλουν να ακολουθούν τις υποδείξεις των τεχνικών συνεργείων.
Για περισσότερες φωτογραφίες, άμεσα και καθημερινά φωτορεπορτάζ επικαιρότητας και όχι μόνο, μπορείτε να επισκεφθείτε το toklik.gr.




















































































