Διακοπές Ηλεκτροδότησης: Στο Ηράκλειο την Τρίτη 4/8

0
262

Διακοπές Ηλεκτροδότησης: Στο Ηράκλειο την Τρίτη 4/8

Διακοπές Ηλεκτροδότησης:Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα έχουμε την Τρίτη 4 Αυγούστου στον Δήμο Ηρακλείου.
Ειδικότερα, από τις 8 έως τις 11 το πρωί χωρίς ηλεκτρικό θα μείνουν οι κάτοικοι επί των οδών Πάρνηθος, Πέτρουλα, Ηρακλειδών και Μικρόπουλου. Επίσης, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι χωρίς ηλεκτροδότησης θα βρεθούν οι κάτοικοι των οδών Κονδυλάκη, Σουλίου, Ναυαρίνου, Καστελόριζου, Χρυσανθέμων, Χαραυγής, Ηλ. Αποστόλου, Νυμφών, Ήρας, Ηρ. Πολυτεχνείου, Χαρίτων, Νάρκισσων, Κηφισιάς, Αυγής, Ανατολής, Τζαβέλλα, Αίγλης, Αγγέλων, Αγάπης, Ευτυχίας, Αλαμάνας, Βίτσι, Μακεδονίας, Τζουμάγιας και Δοξάτου.
Diakopes Ilektrodotisis: Sto Irakleio tin Triti 4/8
Diakopes Ilektrodotisis: Sto Irakleio tin Triti 4/8
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com