Διακοπές ηλεκτροδότησης: Σε Νέα Ιωνία, Πεύκη και Χαλάνδρι στις 22/7

0
289

Διακοπές ηλεκτροδότησης: Σε Νέα Ιωνία, Πεύκη και Χαλάνδρι στις 22/7

Διακοπές ηλεκτροδότησης:Διακοπές ηλεκτροδότησης προγραμματίζονται για αύριο Τετάρτη 22/7 στους Δήμους Νέας Ιωνίας, Λυκόβρυσης – Πεύκης και Χαλανδρίου.
Ειδικότερα, όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ, οι αυριανές διακοπές ρεύματος θα έχουν ως εξής:
Στον Δήμο Νέας Ιωνίας η παροχή ρεύματος θα διακοπεί από τις 8:00 έως τις 10:00, επηρεάζοντας τις οδούς Υψηλάντου, Μοσχονησίων και Μακεδονίας.
Diakopes ilektrodotisis: Se Nea Iwnia, Peyki kai Xalandri stis 22/7
Diakopes ilektrodotisis: Se Nea Iwnia, Peyki kai Xalandri stis 22/7
Στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι κάτοικοι των οδών Απόλλωνος, Καζαντζάκη, Βρυούλων και της Λ. Ειρήνης, από τις 8:00 έως τις 11:00 και οι κάτοικοι των οδών Καραολή Δ., Πίνδου, Ομήρου, Γρ. Λαμπράκη, Δαβάκη, Μπότσαρη, Σεφέρη, Σαλαμίνoς, Ανθέων, Αδριανού, Πελοποννήσου, Αγ. Βαρβάρας, Εθν. Αντιστάσεως και Κυπαρισσίων, από τις 10:00 έως τις 14:00.
Στον Δήμο Χαλανδρίου η διακοπή θα αφορά τις οδούς Χίου, Νιρβάνα και Περικλέους, ενώ θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 14:00.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com