Χαλάνδρι: Πότε κλείνει για το κοινό το «Ν. Πέρκιζας» στις 10 και 11 Οκτωβρίου

Κλειστή είσοδος σε δημοτικό στάδιο με στίβο και γήπεδο ποδοσφαίρου

Κλειστό για το κοινό σε συγκεκριμένες ζώνες του Σαββατοκύριακου 10 και 11 Οκτωβρίου 2026 θα παραμείνει το γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβου στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας» στο Χαλάνδρι. Οι περιορισμοί συνδέονται με προγραμματισμένους αγώνες και αφορούν διαφορετικό ωράριο κάθε ημέρα.

Κλειστή είσοδος σε δημοτικό στάδιο με στίβο και γήπεδο ποδοσφαίρου

Το Σάββατο η εγκατάσταση κλείνει από τις 11:30

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου το γήπεδο δεν θα είναι διαθέσιμο για χρήση από το κοινό από τις 11:30 έως τις 21:00. Πρόκειται για συνεχές διάστημα εννέαμισι ωρών, μέσα στο οποίο έχουν προγραμματιστεί τέσσερις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών.

  • 12:00: Ατρόμητος Χαλανδρίου – Νέοι Αθήνας Ο.Φ.Η. (Κ13)
  • 13:30: Ατρόμητος Χαλανδρίου – Ιάσων (Κ16)
  • 16:00: Ατρόμητος Χαλανδρίου – Α.Ο. Νέας Αργυρούπολης
  • 19:00: Ατρόμητος Χαλανδρίου – Κολλέγιο Ντερή (Κ15)

Όσοι χρησιμοποιούν συνήθως τον στίβο ή τον χώρο του γηπέδου για ατομική άσκηση χρειάζεται να λάβουν υπόψη ότι ο αποκλεισμός αρχίζει πριν από την πρώτη σέντρα. Η ώρα 11:30 σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας της εγκατάστασης για το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Δύο περίοδοι αποκλεισμού την Κυριακή

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το ωράριο διαφοροποιείται. Το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό για το κοινό από τις 11:00 έως τις 14:00 και ξανά από τις 18:15 έως τις 21:00. Ανάμεσα στις δύο ζώνες δεν έχει ανακοινωθεί περιορισμός από τη συγκεκριμένη ενημέρωση, όμως οι επισκέπτες είναι χρήσιμο να ελέγξουν τυχόν νεότερες οδηγίες πριν μετακινηθούν.

  • 12:00: Τριφυλλιακός – Κηπούπολη
  • 19:00: Χαλάνδρι – Κορωνίδα (Κ17)

Η πρώτη κυριακάτικη διακοπή καλύπτει το μεσημεριανό παιχνίδι, ενώ η δεύτερη αρχίζει 45 λεπτά πριν από τη βραδινή αναμέτρηση. Μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα, το ανακοινωμένο διάστημα αποκλεισμού ολοκληρώνεται στις 21:00.

Τι χρειάζεται να προσέξουν οι τακτικοί χρήστες

Η ενημέρωση αφορά ειδικά το γήπεδο ποδοσφαίρου και τον στίβο του αθλητικού κέντρου. Οι κάτοικοι που έχουν εντάξει την εγκατάσταση στο πρόγραμμα άσκησής τους μπορούν να επιλέξουν διαφορετική ώρα ή εναλλακτικό χώρο, ώστε να μην βρεθούν μπροστά σε κλειστή είσοδο.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το Σάββατο, επειδή ο αποκλεισμός εκτείνεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Την Κυριακή υπάρχουν δύο χωριστά χρονικά διαστήματα, γεγονός που αφήνει ενδιάμεσο κενό, χωρίς όμως να μεταβάλλει την ανάγκη τήρησης των οδηγιών του προσωπικού και της σήμανσης στην εγκατάσταση.

Το ωράριο συγκεντρωτικά

  • Σάββατο 10 Οκτωβρίου: κλειστό 11:30–21:00
  • Κυριακή 11 Οκτωβρίου: κλειστό 11:00–14:00 και 18:15–21:00

Ο προγραμματισμός πριν από την επίσκεψη μπορεί να περιορίσει άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαίτερα για οικογένειες, περιπατητές και αθλούμενους που χρησιμοποιούν τον στίβο σε σταθερές ώρες. Η ανακοίνωση των ζωνών αποκλεισμού επιτρέπει στους τακτικούς χρήστες να προσαρμόσουν εγκαίρως το πρόγραμμά τους στο αγωνιστικό διήμερο.

Για περισσότερες φωτογραφίες, άμεσα και καθημερινά φωτορεπορτάζ επικαιρότητας και όχι μόνο, μπορείτε να επισκεφθείτε το toklik.gr.