Βραβεύεστε κ. Κώστα Τίγκα από την Ακαδημία Αθηνών

0
289

Βραβεύεστε κ. Κώστα Τίγκα από την Ακαδημία Αθηνών

Σε μια ιδιαίτερα λαμπρή τελετή στην κατάμεστη Αίθουσα Τιμών της Ακαδημίας Αθηνών έγινε η Πανηγυρική Συνεδρία της 21ης Δεκεμβρίου 2018 στην οποία τιμήθηκαν 41 Προσωπικότητες και Φορείς από την Ελλάδα από τις τάξεις των Θετικών Επιστημών, των Γραμμάτων και των Καλών Τεχνών και των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών.

Στην τάξη Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών τιμήθηκε ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ και ο Πρόεδρος του Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας για το έργο του στο Σύνδεσμο, αλλά και τη γενικότερη κοινωνική του προσπάθεια για την ενίσχυση των αδύναμων οικογενειών.

Η απονομή της Ύψιστης αυτής διάκρισης έγινε από τον Πρόεδρο της Ακαδημίας κ. Αντώνιο Κουνάδη. Ο κ.Τίγκας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο αλλά και τα εκλεκτά μέλη της Ακαδημίας Αθηνών για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για τα Άτομα με ειδικές Ανάγκες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Αντώνιο Κουνάδη και τα μέλη της Ακαδημίας που μας διέκριναν μεταξύ των τόσων φορέων και ετίμησαν το Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ και τον Πρόεδρό του Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα. Ήταν για το Σύνδεσμο αλλά και τον Πρόεδρο, μια πολύ σημαντική και μοναδική τιμή.