Βόρεια Γειτονιά: Πρώτο site και με διαφορά στον δήμο Παπάγου – Χολαργού

0
234

Βόρεια Γειτονιά: Πρώτο site και με διαφορά στον δήμο Παπάγου – Χολαργού

Βόρεια Γειτονιά: Για ακόμα μια φορά το site της Βόρειας Γειτονιάς είναι πρώτο στον δήμο Παπάγου – Χολαργού χτυπώντας πολύ δυνατά νούμερα και βρίσκοντας πρώτο με μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα άλλα τοπικά site.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις μετρήσεις της google η Βόρεια Γειτονιά είναι πρώτο σε νούμερα με ποσοστό 292,270 στον κόσμο και στην Ελλάδα 2,324

Ακολουθεί το μένουμε Χολαργό με 317,528 και 2,630

3 στην σειρά είναι η Παπάγου πολιτεία με 1,615,623 και 18,942

Το my xolargos με 1,740,297 στον κόσμο

Ακολουθεί ο Ανεξάρτητος Παρατηρητής με μικρή διαφορά και 1,746,056

στην 6 θέση είναι το kosmonea με 3,089,367

Και στην τελευταία θέση είναι το polisnews με ποσοστό 3,689,943

 

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως τα ποσοστά είναι από χθες.

Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε το site Βόρεια Γειτονιά για την ενημέρωσή σας και σας υποσχόμαστε πως θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας ότι και αν χρειαστείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή.

Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία. Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια. Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!!

Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.