Αθλητικό Κέντρο: Κλειστό λόγω τεχνικών εργασιών του Χαλανδρίου

0
547
Ακολουθήστε μας στα social media

Αθλητικό Κέντρο: Κλειστό λόγω τεχνικών εργασιών του Χαλανδρίου

Αθλητικό Κέντρο:Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει ότι το κολυμβητήριο στο Αθλητικό Κέντρο «Π. Παπαγιαννοπουλος» κλείνει προσωρινά λόγω τεχνικών εργασιών, με τελευταία μέρα λειτουργίας την Παρασκευή 21 Αυγούστου, από τις 8:00 έως τις 14:00.
Όσοι πολίτες επιθυμούν να αθληθούν, μπορούν να κάνουν χρήση του κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Περκιζας», από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 8:00 – 16:00, κατόπιν ραντεβού στους τηλ. αριθμούς 210 6814328 & 210 6819350.
Athlitiko Kentro: Kleisto logw texnikwn ergasiwn tou Xalandriou
Athlitiko Kentro: Kleisto logw texnikwn ergasiwn tou Xalandriou
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com