Αθήνα: Άδεια η πόλη μετά τα μεσάνυχτα

0
358

Αθήνα: Άδεια η πόλη μετά τα μεσάνυχτα

Αθήνα:«Ρολά» κατέβασαν στις 12:00 τα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, τηρώντας κατά γράμμα τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Οι φωτογραφίες του CNN Greece από τις οδό Αιόλου, την Ερμού, το Γκάζι και τη Συγγρού είναι χαρακτηριστικές.

Παρότι υπήρχε κάποια κίνηση σε μπαρ και εστιατόρια, μόλις οι δείκτες των ρολογιών πλησίαζαν τα μεσάνυχτα, καταστηματάρχες και προσωπικό άρχισαν να μαζεύουν τα τραπέζια και να ενημερώνουν τους πελάτες ότι κλείνουν.

Athina: Άdeia i poli meta ta mesanyxta
Athina: Άdeia i poli meta ta mesanyxta

Περιπολίες στους δρόμους, με μπλοκάκια στα χέρια, έκαναν και οι αστυνομικοί, που προχωρούσαν τις περισσότερες φορές σε συστάσεις.

Ιδιαίτερα απογοητευμένοι και προβληματισμένοι από το μέτρο εμφανίζονται οι καταστηματάρχες, οι οποίοι κάνουν λόγο και για νέο πλήγμα στις επιχειρήσεις τους…

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και τις 24 Αυγούστου βρίσκεται σε ισχύ απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως και τις 7 το πρωί στην περιφέρεια Αττικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com