Απολύμανση: Με την μέθοδο υπεριωδών ακτίνων UVC

0
303

Απολύμανση: Με την μέθοδο υπεριωδών ακτίνων UVC

Απολύμανση:Η εταιρεία UVRAID προσέφερε στο Δήμο Κηφισιάς  δωρεάν απολύμανση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου πριν την χρήση της, για ένα χρόνο με την μέθοδο υπεριωδών ακτινών UVC. Ευχαριστούμε τον κ. Σπύρο Τόγια Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας και συμπολίτη μας για την προσφορά του.
Πρόκειται για μια καινοτόμο υπηρεσία μη χημική και φιλική προς το περιβάλλον από μια τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται για δεκαετίες σε νοσοκομειακούς κυρίως χώρους.  Στη χώρα μας προσφέρεται μέσω πιστοποιημένων συνεργατών με εφαρμογές σε υπηρεσίες εδάφους αεροδρομίων, εταιρίες καθαριότητας & συντήρησης ξενοδοχείων και φιλοξενίας, εταιρίες καθαριότητας & συντήρησης εμπορικών και διοικητικών χώρων κ.α.
Apolymansi: Me tin methodo yperiwdwn aktinwn UVC
Apolymansi: Me tin methodo yperiwdwn aktinwn UVC
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρουμε στον Δήμο μας την υπηρεσία μας με απώτερο στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορονοιού. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και το δημοτικό συμβούλιο και παραμένουμε στην διάθεση του Δήμου.» δήλωσε ο κ. Σπύρος Τόγιας.
 Ο  πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σταύρος Ζαπάντης με την σειρά του δήλωσε: «Κυρίαρχο μέλημά μας είναι η ασφάλεια όλων των συμπολιτών και εργαζομένων μας. Ο Δήμος μας καινοτομεί με την νέα αυτή οικολογική υπηρεσία αποστείρωσης συγκεκριμένων χώρων του δημαρχείου μας. Ευχαριστούμε την εταιρεία και τον κ. Τόγια για την προσφορά τους.»
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com