ΑΟΠ Κηφισιάς: Ανανέωσε ο Αχιλλέας Μπάσης

0
445
Ακολουθήστε μας στα social media

ΑΟΠ Κηφισιάς: Ανανέωσε ο Αχιλλέας Μπάσης

ΑΟΠ Κηφισιάς:Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αχιλλέα Μπάση για την περίοδο 2020-21. Ο 26χρονος κεντρικός μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με την ομάδα των Βορείων Προαστίων δήλωσε:
«Είμαι ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της Κηφισιάς και την επόμενη περίοδο. Σίγουρα η πρώτη μου σεζόν στην ομάδα δεν ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που θα ήθελα, λόγω της πανδημίας.
ΑΟΠ Κηφισιάς: Ανανέωσε ο Αχιλλέας Μπάσης
ΑΟΠ Κηφισιάς: Ανανέωσε ο Αχιλλέας Μπάσης
»Οι στόχοι της Κηφισιάς πάντα είναι υψηλοί. Θέλουμε να παρουσιάσουμε για ακόμα μία χρονιά ένα δυνατό σύνολο το οποίο θα κοιτάει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Οι κινήσεις της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου δείχνουν ότι δουλεύουν μεθοδικά για να διατηρηθεί η Κηφισιά ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της χώρας.
»Σίγουρα το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και εύχομαι όλοι να έχουμε την υγειά μας για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε».
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com