Ανακοίνωση: Από τη Διεύθυνση Δασών Αθηνών

0
457
Ακολουθήστε μας στα social media

Ανακοίνωση: Από τη Διεύθυνση Δασών Αθηνών

Ανακοίνωση:Ανακοίνωση – πρόσκληση – αίτηση της Διεύθυνσης Δασών Αθηνών σχετικά με την προσκόμιση, από τους ενδιαφερόμενους, των στοιχείων που αφορούν τις ατομικές διοικητικές πράξεις της περίπτωσης ζ, της παραγράφου 6 και της παραγράφου 7, του άρθρου 3, Ν.998/1979.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεί της Δ/νσης Δασών Αθηνών (Τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων), οδός Λ. Μεσογείων 239, Ν.Ψυχικό, τηλ. 210-3725791, fax:210-3725786, e-mail: dash_athina@attica.gr
Anakoinwsi: Apo ti Dieythynsi Daswn Athinwn
Anakoinwsi: Apo ti Dieythynsi Daswn Athinwn
Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών είναι η 20η Αυγούστου 2020.
6ΠΔΟΟΡ1Κ-ΗΕ9- Διεύθυνση Δασών
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com