ΑΜΑΡΥΣΙΑ: Ημερίδα στο Κέντρο Τέχνης, Τύπου και Πολιτισμού

0
321

ΑΜΑΡΥΣΙΑ: Ημερίδα στο Κέντρο Τέχνης, Τύπου και Πολιτισμού

ΑΜΑΡΥΣΙΑ:Η προσαρμογή και ανταπόκριση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα του Δήμου Αμαρουσίου στα μέτρα υγειονομικής προφύλαξης από τον Covid-19 τόσο ως προς την άσκηση αποτελεσματικής κοινωνικής πολιτικής, όσο και στον ευαίσθητο τομέα των αθλητικών και πολιτιστικών προγραμμάτων και εκδηλώσεων, αποτελεί το αντικείμενο ημερίδας που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου στο Κέντρο Τέχνης, Τύπου και Πολιτισμού «ΑΜΑΡΥΣΙΑ», την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 και ώρα 19:00.
Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά ζωντανά ταυτόχρονα από το site του Δήμου Αμαρουσίου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ και θα την παρακολουθήσει με  φυσική παρουσία περιορισμένος- λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων του υπουργείου- αριθμός προσκεκλημένων πολιτών του Δήμου Αμαρουσίου (με προσωπικές ηλεκτρονικές προσκλήσεις).
AMARYSIA: Imerida sto Kentro Texnis, Typou kai Politismoy
AMARYSIA: Imerida sto Kentro Texnis, Typou kai Politismoy
Δείτε αναλυτικά τα θέματα της ημερίδας και τους ομιλητές στο σχετικό δελτίο τύπου:
http://www.maroussi.gr/default.aspx?lang=el-gr&page=2&newsid=34623
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com